Skriv en tekst her
 

Flaskepantdonation BILKA Odense i 2020

Kom mobning i Odense til livs med et tryk på pantknappen i Bilka

Med et tryk på pantknappen i Bilka Odense kan du være med til at støtte Ung Uden Mobning, der arbejder med at forebygge mobning. For hver krone, du vælger at donere af din pant, fordobler Bilka beløbet, og i Bilka Odense håber de på, at beløbet bliver stort.

Tomme sodavandsflasker, øldåser og juiceflasker er ikke bare tom emballage uden betydning, som du kan få nogle håndører for, når du panter. Faktisk kan dine tomme flasker og dåser hjælpe børn i Odense, der har det svært i livet.

Siden foråret 2020 har kunderne i BILKA Odense kunne donere deres pant til Ung Uden Mobning gennem et tryk på pantknappen. I foråret 2021 vil beløbet blive gjort op, og så fordobler BILKA donationen, før pengene går direkte til at styrke fællesskaberne samt forebygge og håndtere mobning blandt børn i Odense.

Vil du være med til at støtte, så skynd dig at samle dine pantdåser- og flasker sammen og aflever dem i BILKA Odense.


Husk at trykke på donations-pantknappen!

Et overset område der har brug for hjælp

For Sandra Søndergaard, der er sektionschef i BILKA Odense, var det naturligt, at valget faldt på Ung Uden Mobning, da de skulle vælge, hvem donationen skal gå til.

”Som butik henvender vi os primært til børnefamilier, og derfor havde vi lyst til at gøre en forskel for børn, unge og deres familier. Og det gør Ung Uden Mobning. De hjælper både børn og voksne, for det rammer hele familien, når et barn mobbes. Mobning er et lidt overset område, og problemet er større, end man tror, hvis man ikke selv har haft det inde på livet. Derfor håber vi på, at kunderne vil være med til at donere. For det kunne være fedt at komme af med nogle penge, når vi fordobler beløbet til foråret,” siger Sandra Søndergaard.

Inge Temple

Støtte fra erhvervslivet betyder meget for os

Ung Uden Mobning er en forening, der er afhængig af økonomisk støtte, og derfor er det meget værdifuldt, at Bilka Odense og kunderne har valgt at donere til dem, siger Inge Temple, der er stifter og formand for Ung Uden Mobning.

”At BILKA Odense og kunderne vil donere til os, fortæller os, at de har fokus på at støtte lokalsamfundet, og at de kan se sig selv i vores formål, som er at støtte de sunde fællesskaber blandt børn og unge – for med stærke fællesskaber, hvor der er plads til forskellighed og plads til alle, står vi stærkest. Donationen vil helt konkret betyde, at vi kan igangsætte lokale tiltag i Odense, som vil have betydning for både de enkelte mobberamte, og for kulturen på de Odenseanske skoler