SAMMEN OM TRIVSEL - 2 timers forældreoplæg

For forældre med børn i grundskole og efterskole

Stå sammen om at sikre trivsel for alle børn

Socialstyrelsen støtter projekt SAMMEN OM TRIVSEL og gør det muligt, at tilbyde dette forældreoplæg til et antal skoler efter først til mølle princippet.

Oplægget har som formål at give fælles viden om trivsel og fællesskaber og hvordan forældre bedst muligt kan støtte op om den opgave.
Når forældres fælles forståelse for trivsel og mobning, tager samme afsæt som fagpersonernes, løfter det trivselssamarbejdet mellem skole og hjem. I oplægget lægges der op til at lave aftaler om klassens spilleregler og tale i løsninger på forhånd.

Oplægget afvikles på skolen og er egnet til forældre med børn på alle klassetrin.


 

Det får du ud af oplægget og workshoppen

  • Viden om fællesskaber og trivsel der sikrer et fælles afsæt
  • Tips til forebyggelse og håndtering af mobning eller lignende
  • Redskaber som I kan arbejde vidrere med i forældregruppen 

Her kan du booke

Med støtte fra Socialstyrelsen kan vi tilbyde dette oplæg gratis (så længe økonomien rækker) Book derfor gerne i god tid.

Mød oplægsholderen

Inge Temple

Underviser og projektleder
I Ung uden Mobning leder Inge de brede samarbejder på tværs med andre interesseorganisationer og NGO'er.
Inge er derudover indehaver af kursusvirksomheden House of Heroes hvor hun siden 2012 har udbudt kurser, workshops og coaching til fagprofessionelle, børn/unge og forældre. Inge er bredt uddannet i flere coachingretninger og -metoder samt i facilitering af systemisk opstilling. Hun har siden 2012 afviklet tusindvis af samtaler med unge og undervist skolens fagprofessionelle i hvordan de kan arbejde med at styrke de unges livsduelighed og trivsel i udskolingen og på ungdomsuddannelser i praksis.

LÆS MERE HER