Gør en forskel for andre – og dig selv

Brænder du, ligesom os, for at gøre en forskel for børn og unge mellem 13 og 25 år? Og har du lyst til at bruge lidt af din tid på en frivillig opgave i Ung Uden Mobning?

Ud over at gøre en forskel for børn og unge, som står i en svær situation, udvikler og tilegner du dig faglige og personlige kompetencer, som du kan bruge i mange andre sammenhænge – resten af livet.

Hvis du er jobsøgende kan du læse regler for hvor meget frivilligt arbejde du må påtage dig ved at klikke på linket her:

 

Lige nu søger vi ...

Frivillige til vores gruppeforløb UNG MED VILJE for unge 13-25 år.

Formålet med forløbet er at styrke børn og unges tro på sig selv, deres eget værd samt deres evner og muligheder. Vi starter forløb op der, hvor der er et behov og hvor det er muligt at rekruttere et lokalt frivilligteam. Målgruppen er afhængig af det lokale behov.

Du kan byde ind på forskellige frivilligroller som sammenlagt danner et lokal team:

Projektleder - til hvert lokalteam skal der være en lokal projektleder som står for det overordnede projekt, for planlægning af projektets aktiviteter, for partnerskaber med erhverv, andre civile organisationer og kommunen, rekruttering af deltagere m.m.

Aktivitetsleder - hvert team har også en aktivitetsleder som står for det praktiske omkring gruppeforløbene: tilmeldinger, kontakt til deltagere inkl. intakesamtaler, det praktiske omkrinf booking af lokaler, forplejning og kommunikation med deltagere/forældre m.m.

Facilitatorer - der er to facilitatorer på hver lokal team. De faciliterer de 8 mødegange med de unge og er dem, der sørger for at indholdet er både relevant, meningsfyldt og værdigivende for deltagerne. 

Alle frivillige bliver klædt grundigt på til opgaverne på vores interne uddannelsesdage som er obligatoriske for alle frivillige. Du vil derudover få løbende støtte og sparring.


Frivillig i organisatoriske roller

Det kan være indenfor f.eks. kommunikation på sociale medier, konceptudvikling, partnerskaber m.m. Ring til os på tlf. 42954208 for at høre nærmere om mulighederne!


Der er forskellige krav til hvert af de ovenstående frivilligjobs og opgaverne er forskelligartede - skriv til os for at høre mere!

Du angiver selv hvor mange timer du har til rådighed men vi forventer at du kan byde ind med 2-4 timer ugentligt.

Send din ansøgning og dit CV til: mail@uum.dk i dag.

Bare rolig: du bliver altid klædt godt på til opgaverne!


Vi slår løbende frivilligjob opslag op - klik på linket her og se hvad vi søger lige nu

 

LINK TIL FRIVILLIGJOB

Fællesskab med plads til alle

Vores mål er at hjælpe børn, unge og voksne med at bygge tolerante og sunde fællesskaber med plads til alle.

Denne tilgang kendetegner også foreningens interne organisering: Vi ønsker os en organisation og en ramme for vores frivillige, der er kendetegnet ved et sundt fællesskab, hvor der er plads til de deltagendes meninger, holdninger og ideer.

Du får som frivillig hos os en høj grad af selv- og medbestemmelse og dermed mulighed for selv at præge dine opgaver.

Samtidig er der nødvendigvis også opgaver, der skal løftes i fællesskab, som vi forventer, du også har lyst til at deltage i.

Bliv frivillig i UUM

Hvis du kan identificere dig med vores værdigrundlag og har lyst til at være en del af vores fællesskab, så kontakt os, og lad os få en snak om, hvordan vi kan starte et samarbejde.

Kontakt

Opgaver tilpasset dine ønsker

Det allervigtigste er, at du som frivillig har lyst og tid til at være med til at skabe sunde og værdige fællesskaber med plads til alle. Alt efter din baggrund og interesse, kan du løse opgaver inden for forskellige områder.

Hvis du skal arbejde med den direkte kontakt med børn og unge forestiller vi os, at du arbejder som eller er under uddannelse som lærer, pædagog, psykolog, socialrådgiver, terapeut eller anden relevant faggruppe.

Børneattest (anmodes af foreningen) og en ren straffeattest er en forudsætning for at kunne blive frivillig i UUM.