Gør en forskel for andre – og dig selv

Brænder du, ligesom os, for at gøre en forskel for børn og unge mellem 9 og 20 år? Og har du lyst til at bruge lidt af din tid på en frivillig opgave i Ung Uden Mobning?

Ud over at gøre en forskel for børn og unge, som står i en svær situation, udvikler og tilegner du dig faglige og personlige kompetencer, som du kan bruge i mange andre sammenhænge – resten af livet.

Hvis du er jobsøgende kan du læse regler for hvor meget frivilligt arbejde du må påtage dig ved at klikke på linket her:

 

Lige nu søger vi ...

ORGANISATION

En medie/webdesigner-grafiker-SoMe-Ninja
En fundraiser-haj

FACILITERING

Facilitatorer (hele landet) til at lede 8 ugers forløb for grupper af unge 13-25 år

PROGRAMUDVIKLING

Fagperson der har lyst til at være med til at udvikle aktiviteter for unge i hele landetDer er forskellige krav til hvert af de ovenstående frivilligjobs og opgaverne er forskelligartede -
skriv til os for at høre mere!

Du angiver selv hvor mange timer du har til rådighed og vi forventer at du kan byde ind med 2-4 timer ugentligt.

Send din ansøgning og dit CV til: mail@uum.dk i dag.

Bare rolig: du bliver klædt godt på til opgaven!

LÆS MERE HER

Fællesskab med plads til alle

Vores mål er at hjælpe børn, unge og voksne med at bygge tolerante og sunde fællesskaber med plads til alle.

Denne tilgang kendetegner også foreningens interne organisering: Vi ønsker vi os en organisation og en ramme for vores frivillige, der er kendetegnet ved et sundt fællesskab, hvor der er plads til de deltagendes meninger, holdninger og ideer. Du får altså en høj grad af selvbestemmelse og mulighed for selv at præge indholdet i dit frivillige arbejde. Samtidig er der nødvendigvis også opgaver, der skal løftes i fællesskab, som vi forventer, du også har lyst til at deltage i.

Udvikl dine kompetencer i et spændende fællesskab

Klædt på til opgaven

Gennem uddannelse/UUM-kurser og on-the-job-træning bliver alle rådgivere klædt på med viden om mobning og samspilsproblematikker og trænet i samtaleteknikker, så du er i stand til at hjælpe bedst muligt. Du kommer til at varetage samtaler med den mobningsramte unge, dennes forældre og eventuelt fagpersonale og gør på den måde en kæmpe forskel for de unge, der står i en meget svær situation.

Kurser for fagpersonale

Har du den rette baggrund, kan du være med til at lave trivselsforløb og kurser for fagpersonale på skoler, efterskoler og i fritidsforeninger. På disse kurser udbreder vi den nyeste forskning i mobning og sikrer, at både håndtering og forebyggelse af mobning på skoler og i klubber m.m. sker velinformeret og velovervejet. Du blive trænet i bl.a. formidling og personlig fremtræden, så du kan stå sikkert i opgaven.

Udbred viden om mobning

Hjælp os med aktivt at udbrede kendskabet til Ung Uden Mobning og vores arbejde – og ikke mindst formidle den nyeste viden om mobning. Hvis vi skal mobning til livs, er det nødvendigt, at vi forstår mobning som noget, der opstår i fællesskaber med usunde sociale mønstre frem for et problem mellem enkeltindivider. Med din indsats kan du være med til at skabe et mere oplyst og tolerant samfund, hvor vi hjælper hinanden, og hvor der er plads til forskelle.

Opgaver tilpasset dine ønsker

Det allervigtigste er, at du som frivillig har lyst og tid til at være med til at skabe sunde og værdige fællesskaber med plads til alle. Alt efter din baggrund og interesse, kan du løse opgaver inden for forskellige områder.

Hvis du skal arbejde med den direkte kontakt med børn og unge forestiller vi os, at du er færdiguddannet eller under uddannelse som lærer, pædagog, psykolog, terapeut eller anden uddannelse indenfor sundhed og omsorg.

Børneattest (anmodes af foreningen) og en ren straffeattest er en forudsætning for at kunne blive frivillig i UUM.

Bliv frivillig i UUM

Hvis du kan identificere dig med vores værdigrundlag og har lyst til at være en del af vores fællesskab, så kontakt os, og lad os få en snak om, hvordan vi kan starte et samarbejde.

Kontakt