Landsformand & Stifter – Inge Temple – Tlf. 26828144

Inge har siden 2012 arbejdet som selvstændig familievejleder, Børne/Unge Coach og Trivselskonsulent. Gennem samtaler med hundredevis af unge blev det tydeligt, at de svære fællesskaber og følelsen af ikke at høre til, er et tilbagevendende tema for mange unge. I 2017 stiftede Inge derfor med støtte fra Socialstyrelsen Ung Uden Mobning.

Konsulent inden for trivsel og livsduelighed

Certificeret Coach – specialiseret i børn og unge                    

Læs mere om Inge her

Bestyrelsesmedlem Ung Uden Mobning

Næstformand – Kristine Hejgaard

Kristine har en mangeårig baggrund som CHRO og som trusted advisor på direktions- og ledelsesniveau og har gennem flere år arbejdet i forskellige bestyrelser og advisory boards.

Kristine bidrager primært med sine kompetencer indenfor eksekverbar strategi, vækst og organisering.

Kristine beklæder flere bestyrelsesposter.

Læs mere om Kristine her

Bestyrelsesmedlem Ung Uden Mobning

Programchef – Dorte Marnow - telefon 22413726

Dorte har siden 2016 arbejdet som selvstændig pædagogisk konsulent. Hun afsluttede i 2021 en kandidat i pædagogisk sociologi med et speciale om tillid i skole-hjem-samarbejdet. Dorte arbejder især med familier, der er udfordret i hverdagen af angst og skoleværing. Hun arbejder også direkte ude på folkeskoler, hvor hun faciliterer sparring for fagfolk og afholder foredrag og workshops.

Læs mere om Kristine her

Branding og kommunikation - Helle Vittrup

Helle har stor erfaring indenfor branding og arbejdet med forretningsudvikling. Bl.a. i CIRCULAR MINDED; et netværk af rådgivere inden for bæredygtig og ansvarlig forretningsudvikling. Helle sidder i flere Advisory Boards hos bæredygtige/ansvarlige virksomheder. 

Som mor til 3 fylder unges trivsel en del, sammen med ønsket om at være med til at gøre en forskel ved at bringe de kompetencer, hun besidder, i spil hos Ung Uden Mobning.  

 

Læs mere om Helle her

Bestyrelsesmedlem Ung Uden Mobning

Vi søger nyt bestyrelsesmedlem

Vi har brug for en stærk profil der på frivillig basis vil hjælpe UUM op og frem. Jobopslag kommer snart.