Landsformand & Stifter – Inge Temple – Tlf. 26828144

"Jeg har haft samtaler med børn, unge og forældre om trivsel, mobning og familielivet siden 2012. Jeg har set, hvor hårdt mobning rammer – og hvor svært det er at få den rette hjælp. Som mor til to børn var det vigtigt for mig at være med til at støtte børn- og unges fællesskaber. Derfor stiftede jeg UUM!"

Pædagogisk konsulent inden for trivsel og livsduelighed

Certificeret Coach – specialiseret i børn og unge   

Læs mere på www.houseofheroes.dk                         

Bestyrelsesmedlem Ung Uden Mobning

Bestyrelsesmedlem og næstformand – Kristine Hejgaard

Kristine har en mangeårig baggrund som CHRO og som trusted advisor på direktions- og ledelsesniveau og har gennem flere år arbejdet i forskellige bestyrelser og advisory boards.

Kristine bidrager primært med sine kompetencer indenfor eksekverbar strategi, vækst og organisering.

Kristine beklæder flere bestyrelsesposter, og du kan læse mere om hende på LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/kristinehejgaardhr/

Bestyrelsesmedlem og økonomi ansvarligAnnie Røn

Uddannet i 1997 som cand.scient.pol. og en master i offentlig ledelse fra 2017, som ledelsesmæssig teoretisk overbygning. Har solid erfaring fra velfærdsområderne i komplekse politisk styrede organisationer. Heraf 11 år som konsulent/koordinator og 10 år som leder på strategisk niveau.

Brænder for arbejdet med at skabe mere lige muligheder for børn og unge i udsatte positioner, og arbejder målrettet på at skabe resultater gennem nye løsninger, der giver mere plads til indflydelse for de børn og unge, der skaber fremtiden. Du kan læse mere om Annie på LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/annie-r%C3%B8n-81891170/