Landsformand & Stifter – Inge Temple – Tlf. 26828144

"Jeg har haft samtaler med børn, unge og forældre om trivsel, mobning og familielivet siden 2012. Jeg har set, hvor hårdt mobning rammer – og hvor svært det er at få den rette hjælp. Som mor til to børn var det vigtigt for mig at være med til at støtte børn- og unges fællesskaber. Derfor stiftede jeg UUM!"

Indehaver House of Heroes

Pædagogisk konsulent inden for trivsel og livsduelighed

Certificeret Coach – specialiseret i børn og unge                           

Næstformand – Ann Lundsberg – Tlf. 23725909

"Jeg har en passion for frivillighed. Rigtig mange vigtige samfundsopgaver løftes af frivillige. Lyst til at ville gøre en forskel for andre er et godt udgangspunkt – og det kræver både hjerte og hjerne at være frivillig. Og netop i den sammenhæng kan min erfaring med at udvikle organisationer være med til at sikre den professionelle tilgang til udviklingen i UUM med særligt fokus på at skabe værdi for de frivillige."

Cand. Merc. Strategic Entrepeneurship

Master Coach

               

Bestyrelsesmedlem Ung Uden Mobning

Bestyrelsesmedlem – Kristine Hejgaard

Med en solid og mangeårig baggrund i HR og strategisk- og performance udvikling lægger Kristine vægt på at hjælpe os med eksekverbar planlægning. Kristine beklæder flere bestyrelsesposter, og du kan læse mere om hende på www.bestyrelseskvinder.dk

Bestyrelsesmedlem – Lisbeth Vangsbjerg Mogensen

Med 23 års erfaring fra kommunale direktørposter i både Børn og Unge og Sundhed samt 11 år som selvstændig konsulent hjælper Lisbeth os både på strategisk niveau og med dialogen med det offentlige. Læs mere på www.bestyrelseskvinder.dk  

Cand. theol. Aarhus Universitet

Økonomiansvarlig – Dominic Temple – Tlf. 26828144

"Det er vigtigt for mig at hjælpe andre, hvor jeg kan. Jeg er selv far og kan se, hvor svært det kan være at færdes i børne- og ungefællesskaber. Derfor støtter jeg foreningen UUM med de af mine kompetencer, som jeg kan byde ind med ift. budgetter og økonomi. Jeg er stolt af at være en del af en professionel organisation med masser af hjerte"

CFO – Cand. merc.

Statsautoriseret revisor (UK)

Master of Arts – Oxford University