Bestyrelse

Landsformand & Stifter - Inge Temple - Tlf. 26828144

"Jeg har haft samtaler med børn, unge og forældre om trivsel, mobning og familielivet siden 2012. Jeg har set hvor hårdt mobning rammer - og hvor svært det er, at få den rette hjælp. Som mor til to børn var det vigtigt for mig at være med til at støtte børn- og unges fællesskaber. Derfor stiftede jeg UUM!"

Indehaver House of Heroes

Pædagogisk konsulent indenfor trivsel og livsduelighed

Certificeret Coach - specialiseret i børn og unge                           

Næstformand - Ann Lundsberg - Tlf. 23725909

"Jeg har en passion for frivillighed. Rigtig mange vigtige samfundsopgaver løftes af frivillige. Lyst til at ville gøre en forskel for andre er et godt udgangspunkt - og det kræver både hjerte og hjerne at være frivillig. Og netop i den sammenhæng kan min erfaring med at udvikle organisationer være med til at sikre den professionelle tilgang til udviklingen i UUM med særligt fokus på at skabe værdi for de frivillige"

Cand. Merc. Strategic Entrepeneurship

Master Coach

               

Økonomiansvarlig - Dominic Temple - Tlf. 26828144

"Det er vigtigt for mig at hjælpe andre hvor jeg kan. Jeg er selv far og kan se hvor svært det kan være at færdes i børne- og unge fællesskaber. Derfor støtter jeg foreningen UUM med de af mine kompetencer som jeg kan byde ind med ift. budgetter og økonomi. Jeg er stolt af at være en del af en professionel organisation med masser af hjerte"

CFO - Cand. merc.

Statsautoriseret revisor (UK)

Master of Arts - Oxford University